Група състезатели по ММА (Mixed Martial Arts, MMA - смесени

...
Група състезатели по ММА (Mixed Martial Arts, MMA - смесени
Коментари Харесай

Състезатели по ММА нахлуха в Спортното министерство да търсят обяснения

Група състезатели по ММА (Mixed Martial Arts, MMA - смесени бойни изкуства) са нахлули в Министерството на младежта и спорта . От Министерство на вътрешните работи обявиха за news.bg , че към 11 часа е получен сигнал за непозволено влезнали хора в държавна институция и отхвърлиха спомагателна информация .

На място има полиция и жандармерия . Председателят на федерацията по ММА Станислав Недков - Стъки е изискал да се срещне с министъра на спорта.

От изказването на министър Кузманов излиза наяве, че на срещата е конкретизирано, че сумата, получена от федерацията по ММА, е за годините обратно. " Аз не давам отговор за думи на хора които приказват каквото и да било. Относно милионите уточнихме, че те са в годините, а някой в случай че е споделил че ги е взел през днешния ден... няма по какъв начин да давам отговор ", съобщи спортният министър Андрей Кузманов. Той удостовери, че обвинявания против Недков няма. Констатирано е че като всички останали той получава пари. Предходният министър е определил.. има правила които не са спазени. За някои са спазени, за други не са . Не давам отговор за непознати думи ", сподели министър Кузманов.

Министър Кузманов съобщи и че записи от камерите за наблюдаване ще бъдат предоставени.

По думите му прави усещане че 4 организации всяка година печелят пари. Прави усещане по какъв начин е изработен състезанието последната година , добави служебният състезателен министър Андрей Кузманов.

Час след непозволеното навлизане в държавна постройка водачът на до неотдавна управлявалата партия ГЕРБ - Бойко Борисов запита на конференция: " Трябва ли , с цел да излезе истината нескрито ".

Припомняме, на 16 юни представителят на служебното държавно управление Антон Кутев разгласи, че посредством Министерството на спорта са.

Още същия ден някогашният министър на младежта и спорта, че програмата за предварителна защита измежду младежите съществува доста от дълго време, а по време на второто държавно управление на Бойко Борисов минала от Министерство на финансите към Министерство на младежта и спорта. Бившият министър на спорта Красен Кралев отхвърли изказванията на Служебния министър Кузманов и на представителя на Министерски съвет Антон Кутев за злоупотреби с стратегии за финансиране на ММС.
 Защо ММА бойците се занимават с политика и за какво са нападани
Защо ММА бойците се занимават с политика и за какво са нападани

Антон Кутив и Станислав Недков - Стъки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР