Група републиканци в Камарата на представителите, водени от конгресмен Анди

...
Група републиканци в Камарата на представителите, водени от конгресмен Анди
Коментари Харесай

Републиканците в Камарата на републиканците търсят отговори относно натрупаните ДНК тестове на нелегални имигранти: `Изключително тревожно`

Група републиканци в Камарата на представителите, водени от конгресмен Анди Бигс, R-Аризона, желае от ФБР да даде детайлности за докладвано закъснение в обработката на ДНК проби на незаконни имигранти - изразявайки угриженост по отношение на въздействието, което може да има върху националната сигурност.

Законодателите писаха на шефа на ФБР Кристофър Рей след отчет в Daily Caller, който оповестява, че има 15-месечно закъснение в ДНК тестванията за мигранти. ФБР дава теста за мигранти на 14 и повече години.

„ Тези отчети са притеснителни, защото значат, че незаконни незаконни чужденци могат да се движат из страната повече от година, преди правоприлагащите органи да могат да подхващат дейности по доказателства, събрани от ДНК тест ”, споделят законодателите.

Група мигранти вървят към микробус, до момента в който стотици мигранти се събират по границата във вторник, 5 декември 2023 година, в Люквил, Аризона.( AP Photo/Ross D. Fr...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР