Група от около 800 агресивни младежи нападна късно снощи без

...
Група от около 800 агресивни младежи нападна късно снощи без
Коментари Харесай

Стотици младежи нападнаха полицаи в Германия

Група от към 800 нападателни младежи атакува късно нощес без забележима причина служители на реда в центъра на Франкфурт на Майн, заяви вестник " Билд ". Според информацията на изданието дежурен патрул се намирал на една от комерсиалните улици на града, когато бил ненадейно атакуван, написа.
Срещу са хвърляни камъни и бутилки и обстановката е била овладяна едвам след идване на подкрепления. Задържани са девет души, осем от които към този момент са освободени. В петък вечерта в града към 25 младежи пък нападнаха служители на реда, когато те се пробвали да разделят двама биещи се мъже, напомня ТАСС. Според полицията причина за повишената експанзия измежду младежите са карантинните ограничения, отбелязва " Билд ".
 Рекорд на инфектираните в Германия, карантина и вечерен час в Австрия Рекорд на инфектираните в Германия, карантина и вечерен час в Австрия
Германия регистрира следващ рекорден брой инфектирани с COVID-19 за денонощие – 19 059, при 18 681 за през вчерашния ден и 14 700 преди седмица,...
Липсват им благоприятни условия да " превключат ", да вземем за пример в клубовете или на стадионите. Освен това непрестанно им вървим по петите и приказваме " това ви е неразрешено, и това ", цитира изданието представителя на полицията Александер Кислинг. По-рано сходни набези от младежи, които поради затварянето на питейните заведения и клубовете започнаха да се събират на огромните площади и улици, употребявайки алкохол и слушайки музика, към този момент бяха регистрирани в редица други градове на Германия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР