Група от непълнолетни и малолетни нападнаха мъж, с цел грабеж,

...
Група от непълнолетни и малолетни нападнаха мъж, с цел грабеж,
Коментари Харесай

Деца пребиха дядо в „Изгрев”, тийнейджър извади пистолет в „Тракия”

Група от малолетни и малолетни нападнаха мъж, за обир, точно на „ Стефановден ” в „ Тракия ”. Два дни по-рано, на Коледа, деца пребиха пенсионер в „ Изгрев ”. Това оповестиха от пресцентъра на пловдивската полиция.
Прочетете още
За въоръжения обир е арестуван 17-годишен в Пето районно управление (на МВР). На 27 декември към 00.20 часа мъж потърсил помощ в полицията - вървейки по бул. „ Освобождение “ в ж.к. „ Тракия “  бил пресрещнат от четирима,  единият го заплашил с револвер и лишил дребна парична сума.

След неотложно подхванати дейности причинителите, младежи на възраст сред 13 и 17 година, са открити, а револверът е конфискуван. Образувано е досъдебно произвеждане. Уведомена е прокуратурата.

Сигналът за нападението в „ Изгрев ” е подаден към 20.00 ч. в неделя в Шесто районно управление (на МВР) от тел. 112. Очевидец алармирал за паднал  възрастен мъж на ул. „ Босилек “.

На място той обяснил, че внезапно бил атакуван в тил от група деца, които го бутнали на земята. Незабавно е  откаран в болница, където са открити фрактура на китката и тазобедрената става. От извършените оперативно-издирвателни дейности, два дни по-късно, причинителите - трима младежи сред 13 и 15 година, са открити.

За период от 24 часа те са настанени в дома за краткотрайно настаняване на малолетни и малолетни. Работата продължава в границите на формирано досъдебно.

Снимката е илюстративна!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР