Група германски социалдемократи настояха Украйна и Русия да прекратят незабавно

...
Група германски социалдемократи настояха Украйна и Русия да прекратят незабавно
Коментари Харесай

Германски социалдемократи поискаха войната да спре незабавно

Група немски социалдемократи настояха Украйна и Русия да прекратят неотложно военните дейности и да седнат на масата за договаряния. Според тях това може да стане с посредничеството на Китай.

Писмото е подписано от депутати от ГСДП от Бундестага, от Европарламента и от някои локални парламенти. Озаглавено е с поетичното „ Оръжията би трябвало да замлъкнат “.

Призивът им провокира остри рецензии от останалите политически партии, а някогашният дипломат на Украйна в Берлин Мелник дирекно написа в туитър:

„ Мили Боже, тази партия може ли да бъде избавена? Как може някой да е толкоз надалеч от действителността и да не помни уроците на историята? “

Консервативната ХДС също разгласи, че договаряния за мир са нереалистично предпочитание, защото Русия очевидно не е заинтригувана по никакъв метод от това.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР