Група експерти от Ватикана заключават, че документът, открит през 1946

...
Група експерти от Ватикана заключават, че документът, открит през 1946
Коментари Харесай

В Дълбоките Подземия На Ватикана Се Съхраняват Древни Свитъци, Които Не Трябва Да Видят Бял Свят! Вижте Какво Пише В Пророчествата На Сатаната!

Група специалисти от Ватикана заключават, че документът, открит през 1946 година в изгоряла къща и изпратен във Ватикана от немски духовник, е в действителност контракт, който Адолф Хитлер е направил със дявол.

Договорът е с дата 30. 4. 1932 и е подписан с кръвта на двете страни. Според него, дяволът предлага съвсем неограничени пълномощия на Хитлер с изискването, че ще ги употребява за зло. В подмяна Хитлер заречен да даде на дявола душата си в абсолютно владеене тъкмо 13 години по-късно. Така че, 1932 плюс 13 – се получава 1945 година …

Четирима специалисти учат документа и стигат до заключението, че подписът на фюрера е достоверен, присъщ за документите, подписани от него през 30-те години. Но най-любопитното е друго: подписът на Сатаната също съответствува с този, който стои на други сходни контракти с владетеля на Ада. А такива в разнообразни архиви, изключително на църквата, има доста. Договорът с владетеля на пъкъла оказва помощ на Хитлер за решаването на загадката – по какъв начин Шикългрубер съумява да се трансформира в стопанин на Германия. Съдете сами: До 32-ата си години Хитлер е просто несретник. Той е изпъден от гимназията, а по-късно той два пъти пропада на изпити в Художествената академия. Той даже попада в пандиза. Всички, които го познават по това време, го считат за неспособен за нищо човек. Но на 32-години ориста му радикално се трансформира. Той безусловно се “катапултира “ в креслото на властта и през януари 1933 към този момент ръководи Германия. Според специалисти на Ватикана, това може да се изясни единствено със съюз със сатаната. И на 30 април 1945 година – тъкмо 13 години по-късно – той изчезва.

Музеят на Луцифер
В очакване на третото хилядолетие на християнската ера е имало серия от прогнози за идния завършек на света. Някои от планировките са били за 1999г., само че когато нищо ужасно не се случва, стартират да отсрочват съдбовната дата за в бъдеще. Първоначално в настоящето десетилетие на XXI век, а по-късно по-далеч и по-нататък, и по този начин нататък в продължение на десетилетия и епохи напред. Същността на историите за края на света е в това, че откакто Антихристът завземе властта на земята, ще се състои решителната борба на небесните и адските сили и на планетата, в последна сметка, ще се възцари Божието царство.

За откровено вярващите християни това е непреходната истина. Не е ясно единствено едно: по кое време тези събития ще се случат. Но множеството хора имат и други въпроси. Например, дали в действителност съществува Сатаната, който ще издигне на международния престол Антихриста и по този метод ще постави началото на един мрачен интервал в живота на човечеството? Достатъчно безапелационен отговор може да се откри в музея на Луцифер, основан във Ватикана. С благословията на папата експонатите потвърждават, че Сатаната броди по света.

– Предметите в музея, несъмнено, са доказателство за съществуването на нечестивия – споделя кураторът на музея Исмаро Бенедикти. – Църквата ги е приела като съответно доказателство за съществуването на дявола.

Ние не ги обнародваме и не приказваме за това, само че ги пазим с цел да покажем какво може дявола. В музея, да вземем за пример, се пази молитвена книга,



която принадлежала на млада италианка, която умряла от смут през една нощ на 1578, когато и се явява Сатана. В книгата, която тя изпуска от боязън, има прогаряния на местата, допрени от ръката на Принца на мрака. Друг експонат – рокля на френската графиня Сибил де Меркер, която се е срещнала с дявола в необитаем двор на личния си палат през 1357 година. Роклята е изгоряла на това място, което е допряно от ръката на Сатаната.

– Музеят е учреден през 1933 година по заповед на папа Пий XI (1922 1939g.g.), – споделя отец Стефан Мецофанти, 11-тият шеф на секретния музей.

– Тук можете да намерите стотици свидетелства за действителното битие на Сатаната. На три от тях Мецофанто обръща особено внимание.

За кървавия контракт на Хитлер с Луцифер писахме нагоре.

Плътта на демона



открита под руините на остаряла черква в град Мексико Сити, не е “напълно човешка “. Има учредения да се счита, че тези непокътнати остатъци са принадлежали на същински дявол! Изсъхналото тяло с рога като на коза, удължени резци и копита е било открито на 21-ви януари 1997 година от служащи по време на разрушение на остаряла постройка. “Това е една от най-невероятните научни находки на нашето време – споделя проф. Й. Терранова, след изследване на останките. – Ние получихме доказателство, че Сатана действително съществува в плът “. Археолозите не знаят по какъв начин мумията, открита в елементарен каменен саркофаг под олтара, е попаднала в католическата черква на Свети Антоний. Изследователите считат, че възрастта на находката е към 600 години.

Мумията е по този начин добре непокътната, че доста от детайлите се виждат ясно -например дълги, съвсем женски мигли. Изследване на черепа на мумията разкрива, че рогата и зъбите на съществото са се появили в зрелост.

“Всичко сочи към внезапни и мъчителни физически промени – споделя проф. Terranova.
– Ние имаме вяра, че първоначално този човек е водил изцяло естествен живот, само че на възраст към 25 години в тялото му се вселява Сатаната “. Сега учените се пробват да прочетат надписа на медния медальон, който виси към врата на мумията. Според специалисти, има спекулации, че медальонът е някакъв свръхестествен предмет, благодарение на който Сатана се вселява в доброволец или в нищо неподозираща жертва. Откритието в Мексико обаче, не е първото доказателство, че дяволът приема човешка форма. В края на 1995 година се оповестява за открита рогата мумия в индиански гробища наоколо до Уайт Ривър (Южна Дакота, САЩ). Индианският Сатана е бил с по-малко шанс от мексиканския, тъй като е бил малтретиран до гибел от воините Сиу.

Според каноните на християнството, Господ Бог има единствено едно физическо преобразяване – Исус Христос, само че Сатана в историята на човечеството се появява в плът стотици пъти. Останките, открити в Южна Дакота, датират от началото на ХVIII век, т.е. те са на към 300 години.

“Нашата мумия е с към триста години по-възрастна, – отбелязва Terranova.

Ако интервалът сред телесните въплъщения не се промени, идната поява на Сатаната следва да се чака при започване на третото хилядолетие … “

Музеят на дявол, ситуиран в църквата Светото сърце на мъченика, доста рядко се посещава от свещеници или туристи, защото съществуването му се пази в загадка. Но Сатаната освен броди по света, той има намерение да промени сюжета за края на света, умислен от Бог. Поне по този начин написа на таблиците, които бяха упоменати първоначално.

Пророчествата на падналия ангел
– Тези ужасни пророчества са строго защитавана загадка от 1566 година, когато са дадени на Ватикана от отказал се от вярванияти си сатанист – споделя доктор Павел Морет от Вашингтон. – И в този момент най-сетне излизат на ярко. Пророчествата на Сатаната, като цяло, съответстват с предвижданията, съдържащи се в Библията, само че с една основна разлика.

В Библията откриваме индикация, че след интервал на невероятни разтърсвания, премеждия и битка, Доброто въпреки всичко надвива над злото и води до основаването на земята на Царството Божие. В предсказанията на Сатаната звучат противоположни изказвания. След ужасяваща серия от несгоди и страшни епидемии, международни войни и невиждан гнет, злото победи над положителното и Сатана ще откри на земята пъкъл и ще го ръководи вечно. Пророчествата са 10 и пет от тях са се сбъднали! Ето за какво Ватикана мълчеше за тях преди 1999 година. Другите пет предсказания на основния изверг е трябвало да станат действителност до 2000 година, само че това не се случва. Такава внезапна смяна в хода на събитията надали може да се изясни с нещо друго с изключение на с успеха на силите на светлината. Но да се върнем назад към прогнозите на нечестивия.

Гравирани върху плочи от черен оникс за тези предсказания се счита, че са минимум на 10 хиляди години.

– За да не се съмнявате по отношение на достоверността на плочите – споделя Morret, – вземете поради обстоятелството, че благодарение на най-съвременните научни способи на проучване се потвърждава, че гравирането е направено преди 9,5-11 хиляди години.

– И по-важното – продължава той – пет от пророчествата към този момент са се сбъднали, което потвърждава най-малкото, че техните създатели в действителност са планували бъдещето – наслада и страдалчество за хората. Предсказанията включват, наред с другото, потреблението на проекта на Сатана да потопи християнския свят в цялостен хаос по време на кръстоносните походи, което, както всички знаем, фактически се е осъществило. Те също по този начин съдържа данни за Първата и Втората международна война и идването на власт на прислужникът на злото – Адолф Хитлер. Не по-малко трагични са неговите предсказания за това, по какъв начин свободният свят ще рухне под тежестта на епидемии от корист с опиати, разпасан секс и общ крах на морала.

В пророчествата на Сатаната също се съдържат данни за основни промени във формата на Земята, като се стартира с невиждана серия от трусове и вулканични изригвания,за които и геолозите ще ви кажа, че стартират от края на 80-те години на ХХ век. И въпреки всичко тези ужаси се лимитират до 1999-2000. Коментарите, както се споделя, са непотребни – всичко за нашето време в пророчествата на Сатаната е блъф. Но това не значи, че те би трябвало да бъдат забравени. Всички ужаси може би към момента може да бъдат осъществени, само че по-късно. Сатана не един път се е провалял с проектите си, само че не стопира да се пробва да ги извършва още веднъж и още веднъж.

Кратък обзор на “края на света “
Към неудачните прогнози на Дявола, като провалил се оракул в огромен мащаб, можете да добавите несбъднатите “откровения “ на няколко десетки лъжепророци. Началото на края на света е оповестено през 1990 година, а за довеждане докрай на процеса се споделяше, че ще е през 2003 година.

Според други, това е трябвало да се случи в 1996-1998. Е, несъмнено, масата прогнози бяха за 1999 година. Да не издребняваме и да погледнем на казуса в международен мащаб. Оказва се, че съгласно най-консервативни оценки в продължение на хиляди години на писаната история, човечеството е плашено с края на света стотици пъти! По-долу са датите от най-известните пророчества. По този метод краят на света е трябвало да се случи: през 900 година преди Христа, в 1000, 1666, 1900, 1910, 1992, 1993, 1994, 1996, 1998, 1999, 2000, 2002, 2003, 2017, 3797 и по този начин нататък …

Източник: http://nepoznato.energetika-bg.com/
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР