Група доброволци приклещи през нощта бащата на издирвания трето денонощие

...
Група доброволци приклещи през нощта бащата на издирвания трето денонощие
Коментари Харесай

ДОБРОВОЛЦИТЕ КЪМ БАЩАТА: Ти ли уби Сашко, ти ли го закопа!?

Група доброволци приклещи през нощта бащата на търсения трето денонощие 12-годишен Александър и го подложи на пресечен разпит в центъра на Перник. Видео от ужасяващата сцена бе публикувано във фейсбук групата " Да намерим Сашко ". Лайвът стигна до тежки обвинявания, отправени към обезумелия от смут баща.

Няколко от дамите, наобиколили колата на мъжа, непосредствено го питаха: " Ти ли умъртви Сашко, ти ли го закопа?! ", което незабавно ескалира под формата на яростен спор за дейностите на доброволците по издирването на детето.

Тази заран бащата на Александър бе арестуван в пернишкото районно ръководство за разпит.
В мрежата се четат мнения, че версиите му за изгубването на хлапето с форма на аутизъм фрапантно се разминавали.
Междувременно и от негова страна, и от страна на доброволци, бяха проведени мними гадателки за търсене на Александър. Засега без резултат.

Видеото, възмутило стотици, бе снимано в дребните часове на нощта против неделя.

 
От него се чуват, на мощен акцент, и закани за щурм на къща в миньорския град, " докладвана " от врачка-шарлатанка като допустимо място за престой на детето. " С тръбе че влезем! ", заканва се една от дамите. Друга пък в това време разпитва татко му за хронологията от мобилния му телефон. Стига се до упреци за какво не се е присъединил по-активно в търсенето на сина му. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР