Група добри хора организират футболни турнири в помощ на нуждаещи

...
Група добри хора организират футболни турнири в помощ на нуждаещи
Коментари Харесай

Организира се футболен турнир в помощ на дечица с много сериозни заболявания

Група положителни хора провеждат футболни шампионати в помощ на нуждаещи се дечица. На миналогодишния шампионат се събраха 5160 лв. за Марая и Тони. Сега ще се оказва помощ на Ици и Теди, които се борят за пълностоен и благополучен живот (условията за присъединяване може да откриете тук). Крайният период за записване на тимове е 23.08.2019 година или до запълване на оптималния брой от 24 участника.

Христиан Тодоров Христов

Ици е на 3 годинки от Тополовград, диагностициран е със недоброкачествен израстък в мозъка. Нужни са над 100 000 евро за радиотерапия/протон терапия в Германия.

Дарителска банкова сметка:

IBAN: BG85STSA93000026120466

BIC: STSABGSF

Титуляр: Христиан Тодоров Христов (Тополовград).

Теодор Даниелов Велинов

Теди е на 14 години от Кюстендил, диагнозата му е остеосарком - израстък на бедрената кост. Нужни са му над 300 000 евро за интервенция и лекуване в Германия.

Дарителска банкова сметка:

IBAN: BG25UBBS80021083543740

BIC: UBBS BGSF

Титуляр: Теодор Даниелов Велинов.

" Заедно можем " не е просто лозунг или фразеология от две думи, ЗАЕДНО в действителност можем да помогнем и да сме лъч светлина за нашите деца - децата на България! Очакваме Ви на 31 август и 1 септември (събота и неделя), състезателен комплекс Olemasport гр. София, Младост 2, бул. " Андрей Ляпчев " 70. Целта на шампионата е да помогнем и подадем ръка на Христиан и Теодор и това е най-голямата премия за всеки участник в шампионата. Все отново ще има и доста изненади за всички участници и фенове, в това число и благотворителен базар и томболи за разнообразни футболни и спортни продукти ", споделят уредниците.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР