Група бойци от националистическото подразделение Азов (признато за терористично и

...
Група бойци от националистическото подразделение Азов (признато за терористично и
Коментари Харесай

ДНР съобщи за унищожаването на няколкостотин бойци от Азов в Часов Яр

Група бойци от националистическото поделение " Азов " (признато за терористично и неразрешено в Руската федерация) е унищожена в покрайнините на Часов Яр, заяви за ТАСС съветникът на ръководителя на Донецката национална република (ДНР) Игор Кимаковски.

„ В покрайнините на Часовой Яр беше унищожена огромна група от небезизвестното звено „ Азов “, множеството от които се намираха в жилищна постройка един от микрорайоните, дружно с опорните пунктове ", сподели Кимаковски. Той добави, че броят на починалите доближава няколкостотин. „ Трудно е да се каже по-точно, защото те са затрупани под руините на многоетажни сгради, в които са се намирали по време на удара на нашите Върховен касационен съд (военно-космически сили, бел. ред.) “, сподели съветникът на ръководителя на ДНР.

Впоследствие Кимавоски заяви, че колона на украинските въоръжени сили от няколко камиона с бойци от националистическото поделение " Азов " е унищожена край Часов Яр. „ Ударите на нашите военнокосмически сили на няколко километра от Часов Яр унищожиха колона от камиони с авариен персонален състав на въоръжените сили на Украйна. Има разследващи данни, които сочат, че вътре в транспортните средства са били десетки хора от 3-та бригада, която е основана от Киев на основата на " Азов “, сподели Кимаковски.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР