Грозните сцени и среднощните скандали, в които се повтаря едно

...
Грозните сцени и среднощните скандали, в които се повтаря едно
Коментари Харесай

Възраждане ще гласува против промените в Изборния кодекс

Грозните подиуми и среднощните кавги, в които се повтаря едно и също, са плод на умишлени дейности от " Демократична България " и " Продължаваме Промяната ", губим дни наред парламентарно време.

 

Ще гласуваме за машинното гласоподаване и опазване на настоящето положение на Избирателния кодекс, съобщи пред Българска национална телевизия Цончо Ганев, заместник-председател на Народното събрание, народен представител от " Възраждане ".

" Възраждане " провежда митинг в София против влизането в еврозоната и въвеждането на еврото.

" Няма сигурност в банковата система, няма да паднат лихвите по заемите, нито ще получим икономическа непоклатимост. България няма място и в Шенген ", сподели още Цончо Ганев и акцентира, че сега България се намира в тежка икономическа и енергийна рецесия.

Според Цончо Ганев страната ни би трябвало да принуди " Лукойл " да стартира да заплаща налози в България. Той разяснява и стрелбата против българския клуб в Охрид. Цончо Ганев разясни, че тя е в резултат на българската скупена политика. Министерството на външните работи в Македония не желае да признае историческите истини, посочи Цончо Ганев.

По думите му българската войска би трябвало да бъде изпратена да опазва границата.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР