Грозни сцени от кръстовище в Бургас предизвикаха възмущение в социалните

...
Грозни сцени от кръстовище в Бургас предизвикаха възмущение в социалните
Коментари Харесай

Липсваща пешеходна пътека причини бой на бургаско кръстовище

Грозни подиуми от кръстовище в Бургас провокираха отвращение в обществените мрежи. На видеото ясно се вижда, че автомобилът за малко не удря млад мъж на място, където пешеходната пътека липсва. Разменят си реплики, след които водачът скача и налита на пердах, от колата излиза и майка му и се включва в сбиването, а младият мъж ги поваля на земята с един удар.

Клипът е сниман от видеорегистратора на автоинструктора Димо Танев. Нито един от участниците не е подал тъжба в полицията. Танев е бил с курсист по време на случая: „ 15 минути беше смълчан, крещя му „ Внимавай, тъй като гледаш какво става, на следващия ден ще излезеш на пътя, просто би трябвало да сме толерантни един към различен. "

По време на случая липсва маркировката на пешеходната пътека. „ Пътеката бе маркирана погрешно, изместена с метър – метър и половина от мястото, където би трябвало да бъде позиционирана. След сигнал коригирахме, беше демаркирана, в последна сметка след няколко дни я възстановихме”, изясни началникът по организацията на придвижването в морската община Иван Гюлев.
На кръстовището в бургаския комплекс " Изгрев " към този момент пресичат по-спокойно. Преди седмица сходна експанзия имаше и на пешеходна пътека в Созопол. Там водач наби майка и 16-годишната й щерка, само че полицията го арестува стремително.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР