Грозната истина за Светлана Гущерова лъсна, след като еротичният модел

...
Грозната истина за Светлана Гущерова лъсна, след като еротичният модел
Коментари Харесай

Жертва на модата: Светлана Гущерова се изкриви – Страшни Снимки

Грозната истина за Светлана Гущерова лъсна, откакто еротичният модел реши да популяризира боса пижамите, които шие. Така ходилото й видя бял свят и стана ясно, че пръстите й са извънредно криви.

Оказва се обаче, че такива пръсти, не са необичайност, даже в противен случай – те са постоянно срещано събитие. Специалисти разкриват, че човек може да се роди с такива или пък да ги придобие с течение на времето и допълват, че при дамите постоянно се получават от тесни обувки с високи токчета. Предполага се, че точно това е и повода, която е довела до грозното деформиране на пръстите на краката на Светлана Гущерова.

Показалецът на крайници й е най-дълъг, а съгласно откриватели по пръстите на нозете може да се гадае за характера на човек. Те настояват, че колкото по-дълъг е вторият пръст, толкоз по-големи са лидерските качества на притежателя му. Такива хора са динамични и крият огромен капацитет. Освен това са властни и държат нещата да се случват само по техния метод.

Приказка в индийския фолклор споделя за майка, която забранила на синовете си да се женят за девойки с дълъг втори пръст на стъпалото, защото тези девойки били доста властни, настояват експерти по гадаене по стъпалата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР