ГРИЙН БЕЙ, Уисконсин (AP) — Това не беше типичен сезон

...
ГРИЙН БЕЙ, Уисконсин (AP) — Това не беше типичен сезон
Коментари Харесай

Грийн Бей РБ Арън Джоунс се възстановява от контузии, за да помогне на Пакърс да стигне до следсезона

ГРИЙН БЕЙ, Уисконсин (AP) — Това не беше характерен сезон за Арън Джоунс от Грийн Бей, само че ветеранът бягащ бек си възвърна неговата върхова форма тъкмо в точния момент, с цел да помогне на Packers да стигнат до плейофите.

29-годишният Джоунс се възвърне от травми в подколенното сухожилие и коляното, с цел да избяга най-малко 112 ярда във всеки от последните три мача на Packers. Пакърс завоюваха и трите, с цел да завоюват последното място за уайлдкард на NFC.

Това разрешава на Джоунс да се върне в родния си щат, до момента в който Пакърс (9-8) гостува на първенеца на NFC Изток Далас Каубойс (12-5 ) в неделя в мач, който нормално демонстрира най-хубавото от него. Джоунс, който отиде в гимназия Бърджис в Ел Пасо и взе участие в UTEP, се втурна за 370 ярда и шест тъчдауна в три предходни срещи с Каубоите.

„ Това беше моят екип от детството, когато израснах “, сподели Джоунс. „ И по-късно вкъщи в Ел Пасо има доста почитатели на Cowboys. Обичам да се разхождам по улиците с известно успокоение, без да се тормозя, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР