Гринго и негов авер изнудвали айтоския бизнесмен Ариф за 50

...
Гринго и негов авер изнудвали айтоския бизнесмен Ариф за 50
Коментари Харесай

Обвиненият в изнудване Гринго: Невинен съм, станала е обърквация

Гринго и негов приятел изнудвали айтоския предприемач Ариф за 50 бона

Заплашили индивида и фамилията му с ликвидиране, парцелът му бил обстрелван

Гаджето на Софи Маринова – Тодор Давидов- Гринго, е упрекнат в изнудване на айтоски предприемач. Това е Асен Атанасов, прочут в града като Ариф, приказват локалните хора.

В понеделник, Районната прокуратура в Айтос, повдигна обвиняване на Гринго. Давидов и съучастникът му Стефан С., който е от Сандански, са упрекнати в изнудване на предприемача за сумата от 50 000 лева и са арестувани за 72 часа, гръмна новината, пристигнала от държавното обвиняване.

В 14 часа следобяд Гринго бе доведен в съда и магистратите потвърдиха задържането му под стража. Малко преди този момент, пред магистратурата се появи и Софи Маринова. Тя бе облечена в черен панталон, черно яке, носеше черни чанта и очила. „Свикнала съм с медиите и интереса им към персоналния ми живот и не ме притесняват“, сподели на влизане фолкдивата.

„Невинен съм, станала е обърквация“, сподели от своя страна Гринго и пожела и обичаната му Софи да го пази в съда. За разлика от нея, той бе „вкарал“ пъстър акцент в тоалета си – електриково зелени маратонки.

 image-0-02-05-5ce25085f6c960ad46a48ff97e0176fbab65dbe72329e1d22eef3bd23636164f-v Софи не бе позволена да го пази, а единствено като очевидец. Тя изясни пред съда, че Гринго е бил неразделно до нея, до момента в който тя била в болница „Дева Мария“ в бургаския квартал „Ветрен“. Софи Маринова показа със правосъдния състав, че желали да си имат бебе и по тази причина били в клиниката. Освен това, от две години Тодор бил артист, имал близо 10 осъществявания. Затова, в случай че го оставят в ареста, това би нанесло вреди на музикалната компания.

Според айтозлии, локалният предприемач Ариф сключил преференциален контракт със софийска компания за разработване на контейнери за боклук. По този мотив Гринго и Стефан го притискали да им заплати парите.

Гринго е упрекнат като подстрекател. Той даже предиздвикал авера си, с който работили, да заплаши Ариф с ликвидиране – че ще убие него и фамилията му. Нещо повече, Гринго измислил думите, които да изплашен предприемача и дал на Стефан мобилен телефон, по който да произнесе заканата. Подсигурил го и с голям брой сим- карти, с които да зарежда апарата и да организира от време на време диалози на Ариф, като му наел и квартира в Айтос, където санданчанинът да отседне.

Преди броени дни парцелът на Ариф бе обстрелван. Гринго и Стефан ще бъдат проверявани и по този мотив. Дали те не са измислили стряскащото и злокобно предизвестие против Ариф, с цел да „клекне“ и да им даде желаните 50 бона.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР