Гримьорът Кирил Чалъков се превърна в истински охранител на естрадната

...
Гримьорът Кирил Чалъков се превърна в истински охранител на естрадната
Коментари Харесай

Гримьорът на Лили Иванова й стана охрана

Гримьорът Кирил Чалъков се трансформира в същински охранител на естрадната прима Лили Иванова. Майсторът на макиажа заплашва феновете на своята най-платежоспособна клиентка със разпра и пердах, описа пред „ Уикенд” потърпевш от гнева на козметика.

Верните почитатели знаят къде и в какъв брой часа върви Лили за макиаж и постоянно висят пред салона с вярата за подпис. Чалъков обаче ги гони и крещи в устрема да не досаждат на примата, или пък, не дай Боже, да я щракнат в нелепа обстановка. Естрадната динозавърка е известна с уплахата си от фотоси отвън формалните фотосесии. На живо Лили наподобява много по-различно от обработените с фотошоп фрагменти в мрежата. В действителния живот лицето ѝ е набраздено от дълбоки бръчки, които са нещо обикновено за 80-годишната ветеранка.

Лили разкри кой е нейния мъж

Заради висящите пред салона на Кирил почитатели певицата заплашила, че ще спре да посещава студиото в центъра на София, в случай че не се отърве от досадниците. „ Кирил излиза и крещи да се разкараме. Заплашва с побой и полиция, че тормозим клиентите му, изключително Лили. Още щом види, че джипът ѝ паркира пред салона, незабавно се втурва да ни гони”, разкриха пред „ Уикенд” група фенове на примата. Експертът в макиажа съществено се страхувал, че може да загуби най-свидната си клиентка, от която прибира по хилядарка на месец. Гранд дамата на българската сцена заплаща по 200 лева при всяко посещаване в салона му, което се случва най-малко 5 пъти в месеца. Кирил Чалъков пък се опасява, че може да загуби сигурната сума и по тази причина се вживява в ролята на гард на звездата.

Лъсна истината за дупето на Лили Иванова

Всеки път, когато скивала фенове пред салона, звездата се мусела и правела скандал на топ гримьора и той нямал различен избор, с изключение на да прогони почитателите. За разлика от неотдавна прочулия се Цецо Андреев, Кирил от години разчита на малко, само че правилни клиентки, като не клюкари за тях и не споделя тайните им по медиите. Освен Лили Иванова, при Чалъков вървят плеймейтката Николета Лозанова, фолк певиците Мария, Цветелина Янева, Галена, Яница и от време на време Алисия. Всички ВИП нашенки са безапелационни, че той е №1 и има златни ръце.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР