Гримьор предупреди, че има редица често срещани хакове за красота,

...
Гримьор предупреди, че има редица често срещани хакове за красота,
Коментари Харесай

Гримьорът споделя пет грешки, които незабавно ви карат да изглеждате по-възрастни

Гримьор предизвести, че има редица постоянно срещани хакове за хубост, които доста от нас употребяват, които в действителност могат да ни създадат да изглеждаме по-стари.

Всеки ден сме затрупани с изявления в обществените медии, които ни споделят кои артикули да купим и техники, с цел да създадем лицата си да наподобяват безупречно – само че не всичко работи за всеки. Някои хора прекарват години в експериментиране на разнообразни и нови артикули, с цел да видят кой ви обезпечава най-блестящата кожа и безупречното лице.

Експертът по хубост Майра Лопес остави хората с отворена уста, откакто показа какво би трябвало и какво не би трябвало да прави, когато това се стига до нанасяне на грим. Професионалистът споделя, че редица хора вършат неточности, когато става въпрос за нанасяне на сенки за очи, очна линия, коректор и силует върху лицата си - добавяйки години към типа си.

Влизайки в страницата си в TikTok, @the.mayra.lopez, Майра сподели: „ Тези дребни неточности ще създадат най-голямата разлика във вашата игра с грим! Об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР