Гримът е важна част от живота на повечето жени. Независимо

...
Гримът е важна част от живота на повечето жени. Независимо
Коментари Харесай

Какво ще се случи с кожата ти, ако спреш да се гримираш

Гримът е значима част от живота на множеството дами. Независимо дали си слагате единствено декор дьо теб, не можете да си визиите да излезете без серпантина или гримирате всяка част от лицето си като експерт, евентуално има някои козметични артикули, без които просто не можете. 

Е, през днешния ден няма да ви кажем, че би трябвало да изхвърлите целия си несесер и да спрете да се гримирате. Но една продължителна отмора, когато имате такава опция, сигурно ще се отрази добре на кожата ви.

Това може да докара до по-чисто лице, давайки на порите повече опция да дишат, а също по този начин може да ви помогне да определите от какво кожата ви в действителност, но в действителност се нуждае. Може би ще се убедите, че без основата и коректора тя не е толкоз суха или толкоз мазна, колкото сте си мислели.

Затова продължете в галерията и открийте кои са изгодите от това да не посягате към грима известно време:
 Какво ще се случи, в случай че спреш да се гримираш  Какво ще се случи, в случай че спреш да се гримираш  Какво ще се случи, в случай че спреш да се гримираш  Какво ще се случи, в случай че спреш да се гримираш
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР