Григор Здравков от Легия Антимафия сподели кадри и документи как

...
Григор Здравков от Легия Антимафия сподели кадри и документи как
Коментари Харесай

Разкритие: Довереници на Бойко Борисов присъстват на протестите

Григор Здравков от Легия " Антимафия " показа фрагменти и документи по какъв начин близки до премиера Бойко Борисов участват на антиправителствените митинги в така наречен Триъгълник на властта.

" Нали приказваме за провокатори. Ето фотоси по какъв начин близки до премиера Бойко Борисов (Влада Крум Киров и защитата му) беседват с отец Дионисий на митинга на пл. Независимост ", това сподели Здравков в ефира на " ЕвроДикоФ " по ТВ Евроком.

" Ще помоля Борисов да си махне провокаторите от митинга, тъй като ще стане случай идващият път. Утре тези същите ще бъдат и на огромното въстание. Снимал съм ги, дал съм ги и на Борисов, с цел да не споделят, че мои хора мятат бомбички, или хора на Отровното трио ", сподели Здравков.

" Влада Крум Киров взе участие и в закононарушения като подправяне на наследство и фиктивни имотни покупко-продажби. Тези имотни покупко-продажби се случват, когато Бойко Борисов става секретар на Министерство на вътрешните работи. В един миг братовчед му Ради става доста богат и е шеф на 20 компании ", добави той.

Какво още разкри Григор Здравков на Сашо Диков можете да чуете и видите след 47:25 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР