Григор ще бъде сред най-добрите 6 в света в края

...
Григор ще бъде сред най-добрите 6 в света в края
Коментари Харесай

Тенис легенда: Григор Димитров да започне да мисли за Голям шлем

" Григор ще бъде измежду най-хубавите 6 в света в края на сезона. Това е необикновено. В ерата на Федерер, Надал, Джокович и Мъри той може да доближи даже четвърто или пето място. Настина е ужасно. Сега е неговият миг и той го знае “, съобщи Пол Макнами – австралийската легенда и турнирен шеф на Sofia Open за телевизия BiT.

„ Григор има голяма поддръжка от своя треньор, от фамилията си, което е голям плюс за него. Не мисля, че задачата на Григор в този момент е да стане номер едно. За него в този момент беше по-важно да играе на финалите в Лондон и го реализира. Според мен той би трябвало да стартира да мисли за Голям шлем. Да си номер 1 не е невероятно, само че е доста, доста мъчно.

Тенисистите пред него сега са по-силни от всеки път. Но както виждаме имат и травми. Рафа в този момент е номер 1, Федерер е втори в света. Това обаче няма да продължи вечно.

Играта на Григор е красива, сервисът му е необикновен, има доста рисков форхенд, бекхенд също. Прави прелестни волета. Движи се необикновено по корта. Може би придвижването му е един от най-силните козове. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР