Григор е сред най-талантливите тенисисти през последното десетилетие. Не веднъж

...
Григор е сред най-талантливите тенисисти през последното десетилетие. Не веднъж
Коментари Харесай

Джокович: Често сравняват Григор с Федерер. И има защо

„ Григор е измежду най-талантливите тенисисти през последното десетилетие. Не един път са го сравнявали с Федерер. И има за какво “, това съобщи Новак Джокович за Григор Димитров – бъдещия си противник на мастърс шампионата в Париж. Той добави, че играта на българската ракета след Откритото състезание на Съединени американски щати е на доста по-високо равнище.

" Той е един от най-добре квалифицираните физически играчи в тура и това му оказва помощ постоянно да е на точната позиция ", разяснява още Джокович. Според него Григор е подобрил доста своя бекхенд, който " постоянно е бил слабото му място ".

Припомняме ви, че през вчерашния ден Григор Димитров надви Кристиан Гарин в два сета, а през днешния ден той ще се изправи в борба за финала в Париж против Новак Джокович.  Двамата имат девет мача между тях, като нашият тенисист има един-единствен триумф, пристигнал на Мастърса в Мадрид през 2013 година, добавя БГНЕС. Последната им среща беше в Синсинати през 2018, когато Джокович завоюва в три сета. Ноле и Григор са се изправяли един против различен и в зала „ Берси “ през 2016, когато Джокера победи в три сета на осминафиналите в конкуренцията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР