Григор е поставен под №5 в основната схема и почиваше

...
Григор е поставен под №5 в основната схема и почиваше
Коментари Харесай

Григор Димитров се завръща на корта тази вечер след повече от едномесечно отсъствие

Григор е подложен под №5 в главната скица и почиваше на старта, а във втория кръг негов противник ще бъде 67-мият в международната класация французин Адриан Манарино, който преди ден надигра без особени проблеми участващия с " уайлд кард " американец Брадли Клан с 6:2, 6:4. Мачът им е трети на корт №4, където програмата се открива в 19:00 часа с дуел сред Аслан Карацев и Микаел Имер. Преди Димитров и Манарино там ще се организира и среща на двойки сред тандемите Маю/Роже-Васлен и Джейми Мъри/Соарес.

До момента Манарино и Димитров са играли три пъти един против различен, като и трите пъти триумфът е бил за българския представител - в Делрей Бийч през 2016-а и в Акапулко през 2020-та и 2021 година.

Това ще бъде седмо присъединяване на Григор Димитров във Вашингтон, като при предходните му той единствено два пъти е записвал повече от една победа. Най-доброто му показване е от 2013 година, когато доближава четвъртфиналите.След четиригодишно спиране предишния сезон Григор се завърна във Вашингтон, само че отпадна на старта си от Иля Ивашка с 2:6, 6:7(4).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР