Григор Димитров знае как да вдигне публиката на крака във

...
Григор Димитров знае как да вдигне публиката на крака във
Коментари Харесай

Разстоянието не е проблем: Бекхенд правата на Григор, която трудно някой би повторил

Григор Димитров знае по какъв начин да вдигне публиката на крайници във всеки един миг и през вчерашния ден още веднъж се погрижи по най-хубавия вероятен метод за положителното въодушевление на почитателите. Българинът сподели неколкократно своята тенис магия по време на мача си с Емил Руусувуори, който завоюва в поредни сетове, а несъмнено измежду множеството страхотни отигравания на родния ни представител, то бихме могли да откроим един очевиден любимец.

Става въпрос за невероятната бекхенд права, която нашият съотечественик съумя да изстреля в четвъртия гейм на втория сет и след това реализира пробив, като по този начин значително пое цялостен надзор над срещата. Въпросното разиграване протече напълно под диктовката на скандинавеца, а Григор просто се защитаваше със своя слайс, само че в един миг се умори от това да бъде в позицията на догонващ и реши да потърси уинър от противоположния си удар, макар че беше изтласкан надалеч зад главната линия.

Голямото разстояние обаче по никакъв метод не се окза спънка за Димитров, чийто удар се приземи неспасяемо в съперниковото поле и оттова насетне везните се наклониха напълно в интерес на някогашния номе три, за който не представляваше проблем да доближи за седми път до третия кръг на Ролан Гарос.

Magic in the air
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР