Григор Димитров започна с категорична победа участието си на тенис

...
Григор Димитров започна с категорична победа участието си на тенис
Коментари Харесай

Летящ старт за Григор Димитров на турнира в Женева

Григор Димитров стартира с безапелационна победа присъединяване си на тенис шампионата в Женева. Българинът надделя международния №58 Роберто Карбайес Баена с 6-1, 6-4.


Бившият №3 в света изигра един от най-силните си мачове от началото на сезона и не разреши на първенеца от Маракеш да му сътвори проблеми, като по този метод записа втори следващ четвъртфинал в конкуренцията.

Първата ни ракета беше безукорен на сервис и не даде късмет на съперника си да стигне до нито една точка за пробив за целия мач.

В първия сет Димитров имаше голямо предимство. Българинът завоюва 26 от разиграни 39 точки, като трансформира в пробиви два от четирите брейкбола, които му се откриха.

Във втората част играта бе малко по-равностойна, само че Димитров още веднъж сподели, че е по-класният тенисист на корта. Българинът стигна до пробив в петия гейм, който му бе задоволителен за спечелването на сета и мача.

Следващият противник на Димитров ще бъде 85-ият в ранглистата Кристофър О’Конъл. Австралиецът се оправи с Бернабе Сапата Миралес с 6-0, 3-0 еи отричане на испанеца. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР