Григор Димитров вече официално не е сред 20-те най-добри тенисисти

...
Григор Димитров вече официално не е сред 20-те най-добри тенисисти
Коментари Харесай

Официално: Григор изпадна от топ 20

Григор Димитров към този момент публично не е измежду 20-те най-хубави тенисисти в света. При обновяването на ранглистата през днешния ден (7 януари), българинът е на 21-ва позиция.

Роденият в Хасково тенисист записва спад от 2 места, откакто не съумя да отбрани точките си от шампионата в Бризбейн. Димитров отпадна на четвъртфинал през 2019 година и не повтори класирането си на полуфинал.
Нишикори още веднъж неизпълним. Григор отпадна в Бризбейн Японецът завоюва със 7:5, 7:5
Гришо изпада от топ 20 за първи път от 2016 година насам. Той бе на 21-ва позиция на 26 септември 2016 година След това стартира възходът му, който го прати на трето място в международната класация след успеха на финалния шампионат на АТР в Лондон през 2017 година

2018 година обаче не бе толкоз сполучлива за Димитров, който не отбрани точките си от всички шампионати. Така в края на годината той записа спад и стартира новия сезон като 19-и в света.
Григор и Серина се събраха на корта в Мелбърн (ВИДЕО) Двамата се приготвят за Откритото състезание на Австралия
За Димитров следва присъединяване на първия за годината шампионат от Големия шлем - Откритото състезание на Австралия. Надпреварата стартира на 14 януари, а Григор би трябвало да пази точките си от четвъртфинала през 2018 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР