Григор Димитров ще участва на турнира от сериите АТП 250

...
Григор Димитров ще участва на турнира от сериите АТП 250
Коментари Харесай

Григор Димитров загрява за Ролан Гарос на турнира в Женева

Григор Димитров ще взе участие на шампионата от сериите АТП 250 в Женева идната седмица, откакто получи покана за главната скица от уредниците. Това ще бъде трето присъединяване на Димитров в конкуренцията след 2019 и 2021 година.

Официалният уебсайт на шампионата показва българския тенисист с ласкави думи:

„ Победителят от АТП Финалите през 2017 и някогашен номер 3 в света, троент полуфиналист в шампионатите от Големия шлем, Григор Димитров остава един от най-харесваните играчи в Тура. Със своя страховит бекхенд с една ръка неговата игра радва тенис пуристите. В последните два шампионата той записа загуби от Карлос Алкарас и Новак Джокович след здрава борба. Григор Димитров идва в Женева с огромна упоритост и има оръжията да бъде забъркан в борбата за купата “.

Водач на схемата в швейцарския град ще бъде четвъртият в света Каспер Рууд от Норвегия, първенец от последните две години, а присъединяване ще вземе още един тенисист от топ 10 - Тейлър Фриц (9). Турнирът в Женева ще се организира в интервала 21-27 май и ще е последна инспекция за играчите преди Ролан Гарос. Откритото състезание на Франция стартира на 28 май и ще продължи до 11 юни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР