Григор Димитров ще се изправи днес срещу Новак Джокович във

...
Григор Димитров ще се изправи днес срещу Новак Джокович във
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу Джокович на живо по MAX Sport 1 и на Live.A1.bg

Григор Димитров ще се изправи през днешния ден против Новак Джокович във втория кръг на ATP 500 Fever Tree Championship в лондонския The Queen’s Club. По стратегия дуелът е трети на централния корт и се чака да стартира след 17:00 часа. Мачът ще се предава директно по MAX Sport 1, както и като на Live.A1.bg.

Българинът доближи до дуела против някогашния №1 в света след много сложен триумф в първи кръг против босненеца Дамир Джумхур с 2:1 сета. Джокович, който сега се намира на 22-а позиция в ранглистата на ATP, в профил с лекост в дебютния си мач на тревa Джон Милман след 6:2, 6:1.

В досегашните седем мача посред им, българинът има единствено една победа – през 2013 година на шампионата на клей в Мадрид. Паметен е и единственият конфликт сред двамата до момента на тревен корт – на полуфинала на Уимбълдън през 2014 година, когато Димитров даде страховит отпор на Джокович, само че в последна сметка загуби със 6:4, 3:6, 7:6, 7:6.

Надпреварата на тревата в The Queen’s Club е измежду обичаните на Григор Димитров. Българинът завоюва купата тук през 2014 година, а през предишния сезон загуби трагично полуфинала против бъдещия първенец Фелисиано Лопес.

ATP 500 Fever Tree Championship може да се наблюдава онлайн по MAX Sport 1 и на Live.A1.bg до неделя, когато е мачът за купата.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР