Григор Димитров ще празнува Коледа само с родителите си! Колкото

...
Григор Димитров ще празнува Коледа само с родителите си! Колкото
Коментари Харесай

Не е за вярване! Григор Димитров заряза Никол за Коледа

Григор Димитров ще чества Коледа единствено с родителите си! Колкото и огромна звезда да си, по-важно от фамилията няма. Така е и за Григор Димитров, който сега си е в родния Хасково, с цел да означи дружно с майка си и татко си Коледния ден.

Никол Шерцингер обаче не е с него. Певицата най-вероятно ще прекара празника със своето семейство в Америка. Това значи, че няма да бъде с гаджето си на Рождество Христово.

Очаква се обаче двамата да бъдат дружно в новогодишната нощ. Това най-вероятно ще стане в Бризбейн, Австралия, защото точно там започва новият сезон в тениса, а Гришо постоянно взима присъединяване в него.

Очаква се шампионатът в Бризбейн да бъде извънредно мощен. Организаторите са упълномощили големи очаквания, тъй като ще следим цели седем носителя на Голям шлем. В това число са величия като Рафаел Надал и Анди Мъри.

Григор Димитров завоюва този шампионат през 2017 година и ще се опита да го стори и в този момент. За него изтичащата 2018-та беше кошмарна, тъй като се свлече тотално в международната класация.

Сега ще почине няколко дни със фамилията си в България и по-късно отпътува за Австралия. Нека му пожелаем триумф и нека новата година му донесе доста победи на корта.

Източник: Topactualno
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР