Григор Димитров се завръща тази вечер на корта след повече

...
Григор Димитров се завръща тази вечер на корта след повече
Коментари Харесай

Григор Димитров се завръща на корта след повече от едномесечно отсъствие

Григор Димитров се завръща довечера на корта след повече от едномесечно неявяване поради травма в бедрото. Около среднощ 19-ият в света българинът ще стартира присъединяване си на АТР500 шампионата във Вашингтон.
Прочетете още
Григор е подложен под №5 в главната скица и почиваше на старта, а във втория кръг негов противник ще бъде 67-мият в международната класация французин Адриан Манарино, който преди ден надигра без особени проблеми участващия с " уайлд кард " американец Брадли Клан с 6:2, 6:4. Мачът им е трети на корт №4, където програмата се открива в 19:00 часа с дуел сред Аслан Карацев и Микаел Имер. Преди Димитров и Манарино там ще се организира и среща на двойки сред тандемите Маю/Роже-Васлен и Джейми Мъри/Соарес.

До момента Манарино и Димитров са играли три пъти един против различен, като и трите пъти триумфът е бил за българския представител - в Делрей Бийч през 2016-а и в Акапулко през 2020-та и 2021 година.

Това ще бъде седмо присъединяване на Григор Димитров във Вашингтон, като при предходните му той единствено два пъти е записвал повече от една победа. Най-доброто му показване е от 2013 година, когато доближава четвъртфиналите.След четиригодишно спиране предишния сезон Григор се завърна във Вашингтон, само че отпадна на старта си от Иля Ивашка с 2:6, 6:7(4).
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР