Григор Димитров се подготвя ударно за третия за годината турнир

...
Григор Димитров се подготвя ударно за третия за годината турнир
Коментари Харесай

Григор и Федерер с обща тренировка преди "Уимбълдън"

Григор Димитров се приготвя стремително за третия за годината шампионат от Големия шлем - " Уимбълдън ". Българинът е в Лондон от няколко седмици и към този момент тренира на кортовете. А компания му прави не какъв да е, а някогашният номер 1 в международната класация и собственик на 20 трофеи от Големия шлем - Роджър Федерер.

Българинът и именитият му сътрудник размениха няколко удара на тревния корт, а от фотосите се вижда, че и двамата се радват на компанията си и заниманието протича с много смях и смешки. Григор получи и подарък - комикс с историята на Маестрото.
View this post on Instagram

В зората на кариерата си Димитров беше именуван " Бейби Федерер ". Той самият съобщи, че прякорът не му харесва, защото желае да построи личен облик, а не да бъде сравняван с великия швейцарец.
View this post on Instagram

Иначе двамата постоянно са показали топли връзки, а видеото, на което се вижда по какъв начин пеят шлагер на " Бекстрийт бойс " е едно от най-коментираните и харесвани в света на тениса.
View this post on Instagram

Иначе и за Димитров, и за Федерер " Уимбълдън " е самобитно завръщане. Българинът лекуваше дълго време контузия в кръста, до момента в който по-опитният тенисист се отхвърли от " Ролан Гарос ", с цел да резервира силите си за шампионата в Лондон. Федерер въпреки всичко взе участие в конкуренцията в Хале, където изигра един мач на трева.
View this post on Instagram

Най-доброто показване на Димитров на " Уимбълдън " е полуфинал през 2014 година Швейцарецът пък е 8-кратен първенец на шампионата.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР