Григор Димитров се класира за финала на турнира от сериите

...
Григор Димитров се класира за финала на турнира от сериите
Коментари Харесай

Гришо: Искам да стигна там, където бях, няма причина да не го направя

Григор Димитров се класира за финала на шампионата от сериите Мастърс в Маями, Съединени американски щати. Той надделя олимпийския първенец Александър Зверев с 6:4, 6:7(4), 6:4. След успеха над германеца първата ни ракета отдаде заслуженото на своя противник, говорейки за неговата разнообразна игра.

" Нямаше по какъв начин да позволи топката да минава около мен, тъй като чаках Зверев да я прати и от двете страни. Това беше борба и от двете страни. След първия сет Саша подвигна равнището си, беше доста мощен, поставяше ме напрегнат, а и в третия сет беше доста добър. Мисля, че в края играх с малко повече престиж и това ми оказа помощ ", сподели Димитров.

" Каквото и да кажа, няма да бъде целесъобразно. Аз повеждам моята борба сега. Цялата работа, която положихме като тим. Сега съм в друга пътека в моя живот, в моята кариера. Има доста неща, които съм приключил, само че са зад сцената. Искам да стигна там, където бях, тъй като няма причина да не го направя. Продължавам да имам религия в себе си и даже когато съм имал подозрения в себе си, хората към мен ме подкрепяха. Имам превъзходни хора към мен, фамилията ми ме поддържа, всички те са мои другари, това е черешката на тортата ", добави Гришо.
 ФИНАЛ!!! Безупречен Григор Димитров сложи и Зверев на колене в Маями!
ФИНАЛ!!! Безупречен Григор Димитров сложи и Зверев на колене в Маями!

Българинът победи с 2-1 сета
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР