Григор Димитров проведе първа тренировка на кортове на Ролан Гарос

...
Григор Димитров проведе първа тренировка на кортове на Ролан Гарос
Коментари Харесай

Григор вече тренира в Париж, утре започва участието си на Ролан Гарос

Григор Димитров организира първа подготовка на кортове на " Ролан Гарос " за тази година. Най-добрият български тенисист организира относително леко занятие след достигането до финала в Женева преди два дни. Григор тренира с играещия за Франция Глеб Сакаров, а по-късно заложи на характерни детайли дружно с треньора си Дани Валверду. Част от тренировката му бе изгледана от някогашната френска тенисистка и коментатор на Евроспорт Ализе Лим.

Българинът към този момент знае и по кое време ще изиграе първия си мач в Париж. Мачът му от първия кръг против представителя на Казахстан Тимофей Скатов е четвърти в програмата на корт номер 13, което значи, че ще стартира най-рано към 18 часа, само че началото зависи от развиването на другите срещи на този корт. В първия мач за деня на този корт ще излезе Николас Джари, който го победи на финала в Женева.

147-ият в света Скатов мина през квалификациите, като за влизане в главната скица надигра бразилеца Фелипе Алвеш с 2:6, 7:5, 6:3 за 2:14 часа игра. При триумф на старта българинът ще срещне във втория кръг спечелилия от дуела сред финландеца Емил Руусувуори и представителя на домакините Грегоар Барер. В третия кръг вероятно Димитров може да играе против италианеца Яник Синер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР