Григор Димитров пропусна да се класира за сефте за четвъртфиналите

...
Григор Димитров пропусна да се класира за сефте за четвъртфиналите
Коментари Харесай

Григор загуби от Зверев на осминафинал в Париж

Григор Димитров пропусна да се класира за сефте за четвъртфиналите на. Българинът загуби в четвъртия кръг от олимпийския първенец Александър Зверев. Зверев завоюва след 6-1, 6-4, 6-3 за 2 часа и 19 минути игра.

Двубоят започва извънредно за Димитров – с две двойни неточности, а по-късно и две непредизвикани. Съперникът му го проби още един път и дръпна с 3-0. Гришо взе петия гейм, само че Зверев затвори първия сет с 6-1 за единствено 31 минути.

С началото на втория сет обстановката на централния корт „ Филип Шатрие “ се промени изцяло. Разиграванията станаха по-дълги и българинът изравни играта. Той проби и поведе с 3-2 гейма. След това 32-годишният хасковлия се измъкна от сериозната обстановка, обръщайки гейма от 15:40. При 4-3 Григор имаше четири точки за пробив, само че не ги взе. След това той направи куп неточности, Зверев завоюва 13 следващи точки и стигна до три сетбола. Димитров отрази и трите благоприятни условия, по-късно и четвърта, само че при петата се съобщи.

В третия сет българинът на два пъти стигна до 40:0 при сервис на Зверев и пропусна седем точки за пробив. Олимпийският първенец пък го проби и поведе с 3-0. Григор съумя да изравни за 3-3, след което още веднъж стартира да бърка. Съперникът му се възползва и затвори мача, с цел да се класира за четвъртфинал.

За място на полуфинала Зверев ще играе с Томас Ечевери. Аржентинецът надигра японеца Йошихито Нишиока след 7-6(8), 6-0, 6-1.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР