Григор Димитров отпадна безславно във втория кръг на турнира в

...
Григор Димитров отпадна безславно във втория кръг на турнира в
Коментари Харесай

Димитров се срина във втория кръг в Лос Кабос

Григор Димитров отпадна безславно във втория кръг на шампионата в Лос Кабос, Мексико, откакто отстъпи с 4:6, 2:6 на Гуидо Пея. Срещата продължи единствено 74 минути.

Следващият противник на аржентинеца ще бъде кореецът Воо Квон Соон, който в три сета се наложи над Хуан Лондеро (Аржентина).

Мачът не стартира по никакъв начин добре за най-хубавия ни тенисист, който позволи пробив още в първия гейм. Той въпреки всичко съумя да го върне и да изравни за 2:2, след което и поведе в резултата с 3:2. Димитров не съумя да удържи задатъка си и още в идващия гейм позволи нов пробив, който се оказа решителен за изхода на първия сет - 6:4 в интерес на поставения под номер 2 в схемата Пея.

Началото на втората часат бе ужасяващо за Димитров. Българският тенисист позволи три следващи пробива в подаването си, които Пея затвърждаваше по-късно при личен сервис и по този начин аржентинецът поведе с 5:0. Едва тогава Гришо съумя да реализира един брейк и да завоюва собствен сервис гейм. Надеждите на Григор за поврат не продължиха дълго, защото Пея завоюва идващото си подаване, а с това и мача.

Загубата е 13-а за Димитров в неговия 25-и мач през 2019 година Последният шампионат, в който българинът записа две следващи победи, бе " Ролан Гарос " преди два месеца.

Следващата конкуренция, в която някогашният №3 ще взе участие, е шампионатът от серията " Мастърс " в Монреал, който стартира при започване на другата седмица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР