Григор Димитров отново е у дома, в Монте Карло, и

...
Григор Димитров отново е у дома, в Монте Карло, и
Коментари Харесай

Григор от Монте Карло: Прибрах се вкъщи по-рано от очакваното

Григор Димитров още веднъж е вкъщи, в Монте Карло, и се готви за идващия си шампионат. Това показа българинът в обществените мрежи часове откакто отпадна от първата за годината конкуренция от Големия шлем - Откритото състезание на Австралия. Роденият в Хасково тенисист загуби от Франсис Тиафо на осминафинал и не съумя да повтори класирането си от предходната година, когато бе с една стъпка по-близо до купата. Това значи, че той ще загуби точки за международната класация, където сега е на 21-ва позиция.
View this post on Instagram
No better place to start the season than in Melbourne at the @australianopen. I’m going home earlier than I’d like but will be back here in 2020.

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on Jan 22, 2019 at 10:07am PST

" Няма по-добро място за старт на сезона от Мелбърн и Откритото състезание на Австралия. Прибирам се у дома по-рано в сравнение с желаех, само че сигурно ще се върна тук през 2020 година ", написа Димитров в " Инстаграм ".

Снимка: Instagram

Той добави и фотография от емблематичното яхтено пристанище в Монте Карло с текст " Страхотно е да си у дома! ".

Следващият шампионат на Димитров е в Ротердам, Холандия. Надпреварата, в която българинът ще взе участие за осма година, стартира на 11 февруари. През 2018 година Григор доближи до край и загуби от Роджър Федерер.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР