Григор Димитров от понеделник е на изключително красиво място. Става

...
Григор Димитров от понеделник е на изключително красиво място. Става
Коментари Харесай

Гришо отиде на райско място, но нещо дяволски опасно обикаля около него...

Григор Димитров от понеделник е на извънредно красиво място. Става въпрос за курорта Баха Мар, който е на остров Насау – столицата на Бахамите. Собственик на новопостроения курорт е милиардерът Ричард Брансън. Припомняме, че за втора поредна година българската тенис звезда е част от благотворителния шампионат, който е с развлекателен темперамент, проведен от Брансън.

Миналата година шоуто бе на остров Некер, който също е благосъстоятелност на предприемача. Този остров обаче към момента се възвръща от вредите след урагана Ирма и по тази причина тази година звездите се събират на Баха Мар.

Григор Димитров сподели в обществената мрежа „ Инстаграм “ по какъв начин идва на острова в компанията на... акула, която плува в рискова непосредственост до него.

Тази година с изключение на Григор Димитров на тузарския и извънредно хубав курорт са поканени още Жустин Енен, Томи Хаас, Янко Типсаревич, Брад Гилбърт, Давид Налбандян и Марк Ноулс. Шоуто ще продължи до 2 декември съгласно предварителната стратегия. Много постоянно с изключение на сегашни и някогашни тенисисти Ричард Брансън кани и звезди от шоубизнеса.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР