Григор Димитров определено е доказан спортист, но и е показал,

...
Григор Димитров определено е доказан спортист, но и е показал,
Коментари Харесай

Новата на Гришо сподели много горещ кадър с послание

Григор Димитров несъмнено е потвърден състезател, само че и е посочил, че несъмнено има добър усет за дами. Неговата нова другарка Лолита Османова е несъмнено красива жена, която притегля много внимание.  В България тя доби известност с помощта на връзката си с тенис звездата. Лолита е секси и дръзка, обича да предизвика с някои от постовете си в Инстаграм.

Съвсем скоро тя показа своя нова фотография, на която излъчва доста съблазън. Знойната рускиня е споделила към красивия кадър и няколко думи. Тя има вяра, че човек може самичък да си постави ограничавания и да не сбъдва фантазиите си. " Единствената граница е в съзнанието ти ", гласят думите на Лолита. Установяваме, че Османова е фен на пътешествията. Тя е споделяла и много коледни фрагменти от Монте Карло, където живее.

Виж още:

Припомняме, че там се намира и Гришо. Припомняме, че Лолита е щерка на съветския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов, който е от кавказката република Кабардино-Балкария. Подобно на доста предприемачи, и той има проблем с съветските правосъдни управляващи и затова живее в Монте Карло.

Григор и приятелката му се срещнали на кортовете на Монте Карло кънтри клуб, където българската звезда тренира. Лолита също е пробвала да направи кариера в тениса, само че е прекъснала поради травми. Лолита е отличничка от Московския университет със компетентност " Международни връзки ". В момента е бизнесдама и началник на Luxury international magazine. Лъскавото месечно списание излиза на британски и съветски език в 7 страни.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/lola_queen/  

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР