Григор Димитров и Виктория Томова ще открият във вторник своето

...
Григор Димитров и Виктория Томова ще открият във вторник своето
Коментари Харесай

Стана ясно кога Григор Димитров и Виктория Томова ще дебютират на тазгодишния US Open

Григор Димитров и Виктория Томова ще открият във вторник своето присъединяване на US Open. Това стана ясно, откакто уредниците разгласиха програмата за откриващия ден на шампионата, от която се разбра, че в понеделник ни следва да гледаме дуелите от долната част на схемата при мъжете и горната част на схемата при дамите.

Така родните ни представители ще излязат на корта във втория ден от надпреварата, тъй като жребият ги разпредели в другите две вероятни половини, като занапред ще разберем началните часове на техните дуели.

Припомняме ви, че Димитров е някогашен 1/2-финалист в Ню Йорк, до момента в който Томова в никакъв случай не е печелила мач в главната скица на Откритото състезание на Съединени американски щати, само че в този момент привидно е назрял точният миг, имайки поради страхотната форма, която показва Вики през тази седмица на WTA 125 шампионата в Чикаго, където доближи до финала и през днешния ден ще се изправи против Клеър Лу (световна номер 80) в спор за трофея.

Припомняме ви, че Григор ще премери сили с Алекс Молчан (световен номер 117) на старта на US Open, а първата ни ракета при дамите има сложната задача да се оправи със съпротивата на локалната представителка Пейтън Стърнс (световна номер 58).

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР