Григор Димитров и още много други тенис звезди се включиха

...
Григор Димитров и още много други тенис звезди се включиха
Коментари Харесай

Григор, Джокoвич, Зверев и още звезди се включиха в шоу мач за благотворителност

Григор Димитров и още доста други тенис звезди се включиха в благотворителен шоу мач на корт "Рение III, проведен от фондацията на Принц Алберт II.

Българинът получи специфична покана и за наслада на локалните почитатели на тениса се появи на корта в компанията на други огромни имена като Новак Джокович, Александър Зверев, Марин Чилич, Давид Гофен, Доминик Тийм и Лука Пуй.

Après le simple, le double, voici le quadruple! #rolexmcmasters avec @djokernole @marincilic_official @grigordimitrov @david__goffin @domithiem @alexzverev123 @mischazverevofficial @lucaspouille https://t.co/PSxbSXQOYL pic.twitter.com/ZD8glfHQcN
— ROLEX MC MASTERS (@ROLEXMCMASTERS) April 14, 2018
Осемте тенисисти направиха занимателен дуел по четворки. В него резултатът бе без никакво значение, а всички се забавляваха доста. Все отново успеха бе за тима на Димитров, Гофен, Джокович и Чилич.

Мастърсът в Монте Карло стартира в понеделник, а Григор Димитров е подложен под №4 и като подобен почива в първи кръг. Той ще се включи и в конкуренцията на двойки, където негов сътрудник ще бъде Давид Гофен.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР