Григор Димитров е в трети кръг след нов четирисетов успех

...
Григор Димитров е в трети кръг след нов четирисетов успех
Коментари Харесай

Григор Димитров е в трети кръг след нов четирисетов успех в Мелбърн

Григор Димитров е в трети кръг след нов четирисетов триумф в Мелбърн
Григор Димитров реализира нова четирисетова победа в Мелбърн, откакто надви над уругваеца Пабло Куевас с 6-3, 6-7 (5), 6-3, 7-5. Българинът стартира по отличен метод срещата, като проби подаването на южноамериканеца още в първия му сервис гейм, с цел да поведе с 3-0. До края на сета Григор нямаше проблеми и затвори откриващия сет след 6-3.

Във втория Куевас заигра по-добре и доближи до точки за брейк в сервиса на Димитров, само че той се оправи. Все отново уругваецът изравни резултата след тайбрек, извоюван на пет точки. В третия сет българският тенисист още веднъж пое самодейността и сходно на първия сет, възвърне преднината след 6-3.

В четвъртия картината на корта бе сходна с тази във втория сет, само че полуфиналистът от 2017 избегна този път тайбрека, като проби в последния вероятен миг своя противник, с цел да се класира за третия кръг в Австралия. Там той ще срещне италианеца Томас Фабиано, който реализира триумф в маратонски мач над победилия в първи кръг Джон Иснър колос от Съединени американски щати Райли Опелка – 6-7 (15), 6-2, 6-4, 3-6, 7-6 (5). /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР