Григор Димитров е в Лондон и вече постигна две победи

...
Григор Димитров е в Лондон и вече постигна две победи
Коментари Харесай

Ето къде заминава Григор след Лондон! На райско място при известен милиардер

Григор Димитров е в Лондон и към този момент реализира две победи на заключителния Мастърс. В петък от 22:00 часа българско време играе с Кареньо Буста финален мач от груповата фаза. Григор към този момент си обезпечи присъединяване на полуфиналите, където чака спечелилия от конфликта Александър Зверев – Джак Сок.

Междувременно обаче любопитна вест обиколи общественото пространство. А тя е, че българинът за втора поредна година ще вземе присъединяване в благотворителния тенис шампионат Некер Къп, който се провежда от милиардера Сър Ричард Брансън.

Заради опустошителните урагани в последните месеци остров Некер, който е благосъстоятелност на Брансън, към момента се възвръща от вредите и поради това шампионатът ще се организира на Бахамите. Домакин ще бъде новопостроеният курорт Баха Мар, а за наслада на милиардера Григор още веднъж ще бъде огромната звезда.

" Много съм разчувствуван още веднъж да играя тенис с моя другар Григор Димитров. Настоящият №6 в света имаше отлична година и ще се причисли към нас пресен след Финалите на АТР в Лондон. Миналата година направихме страховит тим - както с нашите тенис качества, по този начин и с опциите ни в " манекенското предизвикателство ", показа Брансън на уеб страницата на своята корпорация Virgin. " Тъй като не съм упражнявал доста, се надявам клеят в Баха Мар да се окаже потребен за играта ми против експертите. "

Брансън разкри още, че в шампионата сред 27 ноември и 2 декември присъединяване ще вземат още Жустин Енен, Томи Хаас, Янко Типсаревич, Брад Гилбърт, Давид Налбандян и Марк Ноулс.













 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР