Григор Димитров е шести в схемата на Уимбълдън. Мястото на

...
Григор Димитров е шести в схемата на Уимбълдън. Мястото на
Коментари Харесай

Григор Димитров е шести в схемата на "Уимбълдън", Федерер е на върха

Григор Димитров е шести в схемата на " Уимбълдън ". Мястото на българския тенисист подхожда с позицията му в международната класация.

На върха в схемата за шампионата от Големия шлем е Роджър Федерер. Миналогодишният първенец беше изпреварен от Рафаел Надал в международната класация, само че все пак ще най-високо подложен за " Уимбълдън ".

След него в схемата се подреждат Надал, Марин Чилич, Александър Зверев, Хуан Мартин дел Потро и Димитров. Новак Джокович, който е 17-и в света, е подложен под номер 12.

В първия си мач от демонстративния шампионат The Boodles 2018 във вторник вечерта българинът се наложи със 7:6 (4), 6:1 против Стефанос Циципас за малко повече от час. " Готвя са доста съществено за " Уимбълдън ", както за всеки различен шампионат. Тревата е доста покрай сърцето ми. Опитвам се да играя допустимо най-вече, тъй като сезонът на трева е прекомерно къс ", съобщи Димитров.

При дамите интерес притегли включването на седемкратната шампионка Серена Уилямс измежду поставените. Американката е 25-а в схемата, макар че е 184-а в света. Това провокира недоволството на Доминика Цибулкова, която е 32-а в ранглистата на WTA, само че не е измежду поставените на " Уимбълдън ".

Надпреварата стартира на 2 юли.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Мачовете на Григор Димитров (926)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР