Григор Димитров е голямата заплаха за фаворитите на Australian Open.

...
Григор Димитров е голямата заплаха за фаворитите на Australian Open.
Коментари Харесай

Григор Димитров може да постигне нещо голямо в Мелбърн: Макенроу

Григор Димитров е огромната опасност за любимците на Australian Open. Първият за годината шампионат от Големия шлем стартира в неделя и ще продължи до 28 януари.

Пред ESPN своята прогноза даде някогашният №1 Джон Макенроу и сегашен ефирен коментатор. Попитан кой може да се промъкне измежду огромните любимци, американецът отговори: " Ако би трябвало да посоча един, който евентуално би могъл да го направи, то това е Григор Димитров. Щастлив съм, че виждам по какъв начин към края на кариерата си той може да реализира нещо, до което в никакъв случай да момента не е бил толкоз близо ".

Големият любимец на Макенроу е Джокович, който в последните седмици е малтретиран от контузия в китката. " Новак и в предходните няколко години играеше контузен, само че победи и към този момент има 10 трофеи в Австралия. Ако всичко е наред, той е огромният кандидат ", разяснява един от огромните чешити в тениса. Той уточни и останалите любимци, които са изненада – Медведев, Алкарас, Циципас, Синер, Руне, Зверев.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР