Грешките в живота, които допускаме Ние сме господари на собствения

...
Грешките в живота, които допускаме Ние сме господари на собствения
Коментари Харесай

Грешките в живота, които допускат зодиакалните знаци

Грешките в живота, които позволяваме

Ние сме господари на личния си живот, само че не постоянно можем да го изградим щастливо.

Ето по какъв начин всеки от зодиакалните знаци унищожава живота си.

Овен (март 21 – април 19)
Разрушават живота си с негативност. Горещият манталитет и упорита природа им предизвиква доста неприятности. Понякога живеят в отрицателен свят и хората не желаят да бъдат част от него.

Телец (20 април – 21 май)
Разрушават живота, без да го усъвършенстват. Имат потребност да управляват всички и всичко в живота. Най-трудната част за тях е да схванат, че не могат да управляват хора и събития. Трябва да се научат да ги одобряват. Непредвидените обстановки в живота са това, което ги тормози.

Близнаци (22 май – 21 юни)
Унищожават живота си, когато са в застой. Съгласяват се да обичат, тъй като не знаят какво желаят. Не излизат от удобната си зона, тъй като се опасяват от смяна. Примиряват се с кариера, която не ги прави щастливи. Поради това са склонни да нараняват хората.

Рак (22 юни – 22 юли)
Унищожават живота си, като слагат потребностите на другите пред личните си. Много са прочувствени и губят себе си. Когато мислят, че са срещнали точния човек, го хвалят повече, в сравнение с е належащо.

Лъв (23 юли – 22 август)
Съсипват живота си, криейки страстите си и вярвайки, че уязвимостта е знак за уязвимост. Ето за какво ловко се преструват на безразлични. Но това има и минус – може да останете сами. Помнете, че изразяването на усеща не е уязвимост, а изложение на себе си.

Дева (23 август – 22 септември)
Твърде строги към себе си. Безкористни са и хората им се възхищават за положителното сърце, само че неспособността да слагат потребностите си над другите ще им изиграе номер. Освен това са склонни да подлагат на критика себе си и да откриват дефекти в себе си, без да се преценяват с достолепията си.

Везни (23 септември – 22 октомври)
Съсипват живота си, пробвайки се да угодят на другите, без да обръщат внимание на това, което желаят. Хората се възползват от тях. Сдържат страстите си, само че тогава възмущението пораства и се трансформира в скандал. Понякога нараняват хората, които обичат, като потискат страстите и не желаят да се сблъскат с проблеми.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)
Съсипват живота си, мислейки, че не заслужават обич и че е по-добре да живеят сами. Това е най-трудният и твърдоглав знак на зодиака, който мъчно прости на хората. Не е елементарно да спечелите сърцето им, само че, в случай че го извършите, то е за цялостен живот. Недостатък е техният нарцисизъм, нараняват хора, които се грижат за тях, пробвайки се да намерят идеала.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Толкова се опасяват от неуспех, че не вършат нищо и остават на едно и също място. Въпреки че имат доста страхотни хрумвания, от време на време се губят в тях. Не са склонни да се съсредоточат и работят интензивно върху едно нещо.

Козирог (22 декември – 20 януари)
Унищожават живота си мислейки, че се състезават с другите, с цел да реализиран нещо. Оказват необикновен напън върху себе си, вместо да се любуват на пътуването на живота. Работят извънредно интензивно върху себе си и от време на време са прекомерно фокусирани. Пропускат неща, които са по-важни от личните им цели.

Водолей (21 януари – 18 февруари)
Позволяват на предишното да повлияе на бъдещето. Склонни са да държат всичко в себе си и с това си вредят. Не си простят за предишното и му разрешават да диктува бъдещето, до момента в който носят непотребен багаж.

Риби (19 февруари – 20 март)
Съсипват живота си, избирайки неверни хора. Като човек с най-голямо сърце от всички зодиакални знаци, са склонни да гравитират към неверните хора, които ги изтощават. Опитват се да се оправят с болката си, благодарение на неприятни привички.

Вижте още: Почистване на банята с оцет – унищожаване на варовика и петната

Това са грешките в живота, които зодиакалните знаци позволяват.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР