Грешка беше това изявление. Това каза пред журналисти в парламента

...
Грешка беше това изявление. Това каза пред журналисти в парламента
Коментари Харесай

Христо Иванов за изказването на Калина Константинова: Това беше грешка

Грешка беше това изказване. Това сподели пред публицисти в Народното събрание Христо Иванов, ръководител на парламентарната група " Демократична България “. Поводът за коментара е видеообръщението  на 30 май на вицепремиера Калина Константинова за преустановяване на интеграционния проект за разселване на бежанци навътре в страната.

" Очевидно беше недомислена тази връзка, сътвори доста повече въпроси “, сподели той, представен от Българска телеграфна агенция.

Христо Иванов разяснява, че чака, когато Калина Константинова се яви в Народното събрание, да види доста по-балансирани и ясни послания, които да отговорят на практическите въпроси по какъв начин България ще се погрижи за украинските бежанци. 

На всеки се случва да не реши информационно по какъв начин стоят нещата, сложна е нашата работа - само че не беше добра връзката, сподели още той. 

По думите на Иванов това, което е било удовлетворяващо за него на състоялия се нощес съдружен съвет, е изработването на ясна и съответна законодателна стратегия на ръководството, както и детайлизиране на управническото съглашение в подтекста на това какви цели ще бъдат изведени за оставащите месеци от тази година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР