Грегори Лии Родвелт е 67-годишен мъж, който направи за смях

...
Грегори Лии Родвелт е 67-годишен мъж, който направи за смях
Коментари Харесай

Старец направи ФБР за смях

Грегори Лии Родвелт е 67-годишен мъж, който направи за смях квалифициран отдел на ФБР за битка с тероризма. Човекът е арестуван, откакто се е опитал да продаде парцела, в който живее. Очевидно е имал много проблеми с властта, само че след задържането му, управляващите преразгледали неговото досие. Оказало се, че старчето има експлозиви, съден и за притежаването на други огнестрелни оръжия без позволение.

След като управляващите поискали да разчистят дома му. Грегъри напомнил 2 пъти, че не е доста здравословно да влизат в парцела му. Действащият екип се натъкнал на няколко вълчи клопката с добре подострени зъби,пише men.bg. Следващата изненада била вана с горещо моторно масло, която трябвало да стартира да се подгрява, когато има неканени посетители на верандата.

Гаражът пък се пазил от 2-цефка, подготвена да изненада всеки, прекрачил прага. При опит да влязат през входната врата, служителите на реда настъпват жица и един изстрел се създава от инвалиден стол. Оказало се, че под стола се крие рязана пушка, която очаквала неканените посетители. Къщата се разглеждала много съществено, изключително откакто мнозина се отказали да влизат за повторно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР