Грег Уолъс е дълбоко наранен“ от реакцията срещу съботния му

...
Грег Уолъс е дълбоко наранен“ от реакцията срещу съботния му
Коментари Харесай

Грег Уолъс „дълбоко натъжен“ от реакцията, докато защитава отношенията със сина си и съпругата

Грег Уолъс е „ надълбоко засегнат “ от реакцията против съботния му режим, където беше представен да споделя, че „ не би избрал “ да имат сина му.

59-годишният арбитър на MasterChef беше очевидно смутен, когато приказва за първи път за шока си от реакцията на публикацията в списанието, която беше гледана милиони пъти онлайн и го видя в наклонност в twitter през по-голямата част от тази седмица. Той настоя, че живее в къща, „ изпълнена с обич “, макар че хората се редят на опашка, с цел да го подлагат на критика в обществените медии.

Форматът на изявлението демонстрира, че звездите разказват в детайли какво вършат по друго време в „ Моята събота “, само че това е единствено моментна фотография от същински ден. Грег включваше закуска със своя асистент в Harvester, което го съпостави с Алън Партридж. Той също по този начин загатна елементи от деня си, прекаран в игра със сина си с аутизъм Сид и в компютърни игри.

Грег сподели: „ Нямах нищо срещу микито да приказва за Алън Партридж, което разбрах. Но бях надълбоко тъжен от концепцията, че н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР