Грег Ръдърфорд беше принуден да се оттегли от тазвечершния финал

...
Грег Ръдърфорд беше принуден да се оттегли от тазвечершния финал
Коментари Харесай

Последният хаос в Dancing on Ice, тъй като знаменитост беше принудена да се оттегли поради нараняване, което ги накара да отидат в болница

Грег Ръдърфорд беше заставен да се отдръпна от тазвечершния край на Dancing on Ice и беше приет в болница след пострадване.

Професионалната скейтърска партньорка на Грег Ванеса Джеймс удостовери новината в неделя, като сподели, че са на път за болничното заведение. Тя написа: „ За страдание Грег получи сериозна травма тази заран на подготовките и няма да може да се показа довечера. На път сме към болничното заведение, с цел да бъде Грег прегледан в допълнение и да получи нужното лекуване. ”

37-годишният олимпиец трябваше да се изправи против Райън Томас, Адел Робъртс и Майлс Назер на Предаването на ITV довечера, като спечелилият ще вземе премията в „ най-близкия край в историята “, съгласно букмейкърите с съвсем нищо сред финалистите.

Ще ви предоставим най-новите актуализации за това настояща вест от шоубизнеса.
Моля, проверявайте постоянно за актуализации на тази разрастваща се история ТУК. Получавайте актуализации по имейл за най-големите истории от деня напряко във входящата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР