Греъм Потър беше уволнен от Челси след по-малко от седем

...
Греъм Потър беше уволнен от Челси след по-малко от седем
Коментари Харесай

Пулишич: Това е нов шанс

Греъм Потър беше уволнен от Челси след по-малко от седем месеца отпред, като бордът реши да работи, откакто той записа единствено 12 победи в първите си 31 мача. След като " сините " похарчиха доста през последните два трансферни прозореца, мениджърска промяна се стори наложителна за управлението на клуба. Кристиан Пулишич е измежду тези, които имаха затруднения на самостоятелно равнище през 2022-23 година, като единствено девет от неговите 25 изяви идват като титуляр.

Националът на Съединените щати признава, че " тежката обстановка " отвън терена не е помогнала, само че той вижда напускането на Потър като късмет и е решен да даде огромен принос в края на акцията.

" Ситуацията е сложна за доста хора. Много неща се трансформираха като цяло в клуба през тази година и в този момент с изгонването на мениджъра това е ново предизвикателство. Момчетата просто се пробват да се държат дружно и да дават най-хубавото от себе си. Има диалози сред нас, става дума единствено за събиране, към момента имаме какво да реализираме този сезон и това е, което ще създадем ", показа Пулишич.

Бившият управител на испанския народен тим Луис Енрике се счита за любимец за заместител на Потър, като тактикът към този момент е в Лондон, с цел да продължи диалозите с Челси. Въпреки това, някогашният началник на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман и Маурисио Почетино също са част от вариантите, като " сините " към момента не са взели дефинитивно решение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР