Граймс и Азилия Банкс отново се хванаха за косите в

...
Граймс и Азилия Банкс отново се хванаха за косите в
Коментари Харесай

Граймс възобнови враждата си с Азилия Банкс

Граймс и Азилия Банкс още веднъж се " хванаха за косите " в обществените мрежи – канадската различна изпълнителка възобнови враждата си с рапърката от 2018 година, оповестява.

Сега Граймс декларира, че техният спор я е въодушевил за неиздадената й ария " 100% Tragedy ", която тя извърши като част от виртуалния си сет на музикалния фестивал Splendor XR.

Граймс разкрива, че с парчето " е трябвало да победи Азилия Банкс, когато се опита да унищожи живота ми ", което евентуално е отпратка към обществения им спор отпреди три години.

По това време креативното дуо работеше дружно по ария, когато Банкс разгласява в обществените мрежи, че тя е била в къщата на гаджето на Граймс - " сама в къщата на Илон Мъск в продължение на дни в очакване на Граймс ".

В поредност от изявления от 2018 година рапърката също по този начин твърди, че Мъск е бил осведомен с резултата на марихуаната с помощта на Граймс и че той е коментирал в Туитър акциите на компанията си " Тесла ", до момента в който е бил под въздействието на LSD.

" Граймс несъмнено има някаква психосексуална фикс идея към мен. Мисля, че това е подбудено от мъка, тъй като тя няма музикалния потенциал, който аз имам. Всичко, което прави, идва от придирчивост и наподобява така… Докато всичко, което аз върша, идва с натурален обсег и талантливост ", отговори й Банкс.

Вижте повече за Граймс в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР