Гръцкото правителство в координация с местните власти ще предложи едноседмична

...
Гръцкото правителство в координация с местните власти ще предложи едноседмична
Коментари Харесай

Гърция предлага безплатна почивка на туристите,след провалените ваканции заради пожарите

Гръцкото държавно управление в съгласуваност с локалните управляващи ще предложи едноседмична безвъзмездна отмора на туристите, които бяха принудени да пресечен ваканцията си поради опустошителния пожар на остров Родос през предишния месец. Това разгласи гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис в изявление за английската телевизия Ай Ти Ви (ITV), представено АНА-МПА и Българска телеграфна агенция.

Туристите ще могат да се възползват от предлагането напролет или есента идната година и да имат опция още веднъж да посетят острова.

Мицотакис напомни, че по време на пожара бяха евакуирани на несъмнено място към 20 хиляди души, като заради навременните дейности не е имало жертви и ранени хора.

„ Винаги сме имали пожари, само че това, което се е трансформирало поради климатичните промени, е интензивността им “, сподели гръцкият министър председател и означи, ме пожарът е засегнал една пета от Родос, само че островът към този момент се е завърнал към естествения живот и че Гърция е безвредна страна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР